EXCLUSIVITATE! Vanzare Penthouse in Zorilor cu priveliste deosebita

199.900 € (1.095 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX3356
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă182.6 mp suprafaţa construită220 mp camere5 dormitoare4 etaje3 / P+3E băi2 anul construcţiei2003 tip imobilapartamente actualizat la30.11.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Pentru cei care cauta o locuinta de vis intr-o zona unde apar rar la vanzare apartamente, RE/MAX Best va propune un apartament de lux, cu COMISION 0% la cumparator.
Situat intr-o zona cu acces rapid spre centrul orasului, intr-o zona linistita si foarte aproape de gradinite, centre comerciale, banci, gradina botanica si alte puncte de interes, acest apartament ofera optiunea perfecta pentru o familie care isi doreste linistea unui bloc retras dar in acelasi timp si confortul proximitatii de punctele de interes.
Apartamentul este construit pe 2 nivele, in partea inferioara fiind dormitorul mare, baia mare, o camera care poate fi folosita ca dressing sau ca birou, bucataria si un living mare cu un spatiu izolat de luat masa. Din living se face accesul catre cele 2 balcoane mari, unul fiind orientat catre sud avand soare toata ziua iar celalalt fiind orientat catre nord, avand parte de o priveliste spectaculoasa. Scara interioara duce catre un hol care separa cele 2 dormitoare foarte mari de la etajul superior si de asemenea mai exista o baie mica.
Blocul este unul cu doar 6 apartamente, este prevazut cu subsol unde fiecare apartament are si o boxa de depozitare iar in spatele imobilului exista si o gradina unde se poate sta la gratar sau se pot tine animalele de companie cum ar fi cainii. De asemenea, apartamentul dispune si de un loc de parcare pentru confortul dumneavoastra.
Acest apartament de vis are o suprafata utila totala de 182.5 mp la care se adauga cele 2 balcoane cu suprafata totala de 20.6 mp. Orientarea Sud-Nord face ca sa existe lumina naturala pe tot parcursul zilei. Imobilul se vinde gol, mai putin bucataria care ramane mobilata, aceasta fiind facuta la comanda. Confortul termic este asigurat de centrala proprie la care se adauga un sistem de panou solar cu boiler pentru a avea flux de apa calda mai rapid si in acelasi timp pentru a creste eficienta.
Este apartamentul ideal pentru persoane care cauta o "casa" la bloc aproape de centrul orasului.
Impartim comision cu agentii colaboratori!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare