Exclusivitate Ap cu 5 camere in Plopilor Vest

245.000 € (1.815 €/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Plopilor
  • ID proprietate: RMX11256
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită189 mp camere5 dormitoare4 etaje1 / 1S+P+7E anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la29.01.2018

Descriere


RE/MAX Best va propune spre vanzare un apartament in suprafata de 135mp utili in zona Plopilor. Acesta are o foarte buna compartimentare interioara in 5 camere distincte si un oficiu, o baie, un hol foarte generos in suprafata de 38mp si un balcon in suprafata de 56 mp si avand in vedere ca balconul are o suprafata foarte generoasa, are un cost de achizitie inclus in pretul apartamentului.
Apartamentul a fost complet modernizat si renovat, iar in prezent este utilizat ca si spatiu de birouri. Modificarea destinatiei in cartea funciara ca spatiu de birouri este deja demarata, urmand ca in scurt timp acest detaliu sa fie rezolvat.
Acest apartament constituie o forte buna investitie pentru cei interesati deoarece exista si posibilitatea ca proprietarul sa ramana ca si chirias pentru o chirie de 1400 euro/luna. Pretul la care se vinde este unul foarte corect in piata (proprietar persoana juridica).
Apartamentul face parte dntr-un ansamblu compus din spatii de birouri si apartamente, foarte elegant si modern. Dispune de paza non stop, control acces cu bariera, curte interioara cu spatiu verde amenajat, lifturi moderne, decoratiuni de calitate superioara. De asemenea, intregul ansamblu este situat intr-o zona foarte usor accesibila, atat cu masina cat si cu mijloace de transport in comun, in proximitate aflandu-se agentii bancare, magazine de toate genurile, restaurante, Parcul Central.
Disponibilitatea pentru vanzare este imediata. Va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare