INCHIRIERE APARTAMENT 5 CAMERE BD. DACIA/PIATA SPANIEI

1.150 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX10131
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă146 mp suprafaţa construită168 mp camere5 dormitoare4 etaje2 / P+3E băi2 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente actualizat la11.07.2018

Descriere


Va propun spre inchiriere un apartament cochet, situat la etajul 2 al unei cladiri cu 3 etaje din Piata Spaniei, pretabil atat pentru destinatie rezidentiala cat si pentru activitati de birou.

Apartamentul are o compartimentare decomandata si este mobilat/utilat pentru destinatie rezidentiala. In functie de optiunile viitorului chirias, apartamentul poate fi eliberat de mobilier total sau partial.

Dintr-un living spatios, compus din 2 camere, se ramifica atat cele 3 dormitoare cat si zona de servicii. In living exista un semineu functional. A cincea camera este amenajata ca si spatiu de lucru (birou). Apartamentul dispune de o sauna, in care viitorul locatar se poate relaxa dupa agitatia unei zile de lucru.
Intr-una din baile apartamentului este amenajata o sauna.

Apartamntul se inchiriaza atat pentru destinatie rezidentiala cat si pentru activitati de birou, in acest sens proprietarul fiind dispus sa elibereze interiorul de mobilierul existent.

Din punct de vedere al confortului termic, apartamentul dispune de centrala termica proprie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare