Parter disponibil la inchiriere, in vila interbelica. Pretabil birouri.

1.150 €/lună (11 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Cismigiu
  • ID proprietate: RMX4155
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă107 mp suprafaţa construită120 mp camere5 dormitoare3 etajeParter / D+P+2E+M băi2 anul construcţiei1929 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


Va prezentam un apartament deosebit, situat intr-o vila interbelica, renovata recent, cu spatii bine delimitate, disponibil la inchiriere imediat.
Vila a fost construita in anii 1930, si se incadreaza perfect in stilul constructiilor perioadei infloritoare din vremea micului Paris, unde beneficiarii cladirilor valorificau la maxim potentialul exterior si interior, ridicandu-l la rangul de arta prin arhitectura deosebita si decoratiunile fatadelor.
Imobilul in discutie este compus din D+P+2E+M, fiind disponibil la inchiriere doar parterul in acest moment, etajele 1 si 3 fiind inchiriate deja.
Separat de cladire, exista un corp mai mic, P+1 - compus dintr-o garsoniera si un garaj, conectate la cladirea principala printr-o scara separata de scara principala.
Odata cu renovarea exteriorului, s-a lucrat si la schimbarea acoperisului impreuna cu toate tevile si burlanele de scurgere.
Apartamentele ce compun cladirea sunt contorizate individual, fiecare avand incalzire cu centrala proprie si calorifere, independenta de celelate 2 unitati.
Interiorul a fost renovat cu atentie, pastrandu-se cat mai mult din originalitatea vechiului imobil, in special usile interioare din lemn.
Pe fiecare etaj exista bucatarie ce poate tine locul unei camere la nevoie, 1 baie mare si un wc de serviciu.
Cladirea se preteaza activitatilor de birou (notar, avocat, contabilitate, agentii diverse), cat si rezidential in cazul in care se doreste acest lucru.
Proprietatea aceasta este disponibila la inchiriere imediat, chiar din momentul semnarii contractului.
Merita toata atentia dvs. Va asteptam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Curte comună Debara WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare