Casă / Vila cu 4 camere în zona Central

130.000 € (1.032 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14194
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă126 mp suprafaţa construită136 mp suprafaţa teren61 mp suprafaţa curte61 mp camere4 dormitoare3 etaje1S+P+1E+M băi2 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la25.06.2018

Descriere


RE/MAX Family va propune spre vanzare in excusivitate, comision 0% la cumparator, o casa spatioasa utilata complet, situata intr-o zona linistita dar si ultracentrala a orasului.
Constructia finalizata in 2009, racord la Cet in 2010 cu agent termic primar , nu se plateste apa calda pentru ca se incalzeste cu schimbatorul de caldura, izolatia externa cu polistiren de 10cm , ceea ce face plata incazirii pe o luna de iarna sa nu depaseasca 300 ron , la o temperatura de 25 de grade Celsius.
Este compusa din, 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai, 1 pivnita sub casa si o terasa unde puteti savura cafeaua de dimineata in linistie.
Ofera confortul unei familii care isi doreste sa aiba liniste in centru, aproape de toate punctele forte a Orasului.
Avantajul cel mare este casa din partea stanga care este si ea de vanzare, se pot cumpara amandoua la un pret foarte avantajos. Ideal pentru construirea unei clinici private, cladire de birouri si multe alte activitati economice sau comerciale.
Va asteptam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare