Casa pasiva, 4 camere+teren 400 mp, Stupini

100.000 € (909 €/mp)
  • Brasov, Stupini
  • ID proprietate: RMX11189
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp suprafaţa construită150 mp suprafaţa teren400 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la06.06.2018

Descriere


Bun venit!
Astazi va prezint un concept nou de locuinta, de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine in acest anunt este vorba mai degraba despre prezentarea unui stil de viata.
Proiectul nostru, pe care il dezvoltam in cartierul Stupini, pe Strada Nicovalei, va ofera 100% libertate in construirea casei din visul dumneavoastra. Impreuna cu arhitectul proiectului, cu care veti avea intalniri in mod regulat, o sa decideti toate amanuntele de la cele mai mici la cele mari, in ceea ce inseamna constructia casei pe care o doriti. Incepand de la modul compartimentarii interioare pana la cele mai mici detalii legate de finisajele interioare.
Totusi,nu vrem sa ne oprim aici, ce ati spune daca v-as prezenta o casa construita cu simt de raspundere, din materiale de calitate, la un standard certificat la nivel international? Ati vazut bine, toate casele noastre sunt construite la standardul Pasive House, certificat in anul 1990 in Germania. In anul 1996 a fost infiintat si Institutul Pasive House, care imbunatateste in mod constant modul in care sunt gandite si construite aceste case.
Asta nu este tot, casele noastre vin cu un sistem performat de incalzire, ceea ce se traduce in costuri minime pentru incalzirea casei dumneavoastra. Cat de minime? O casa pasiva inseamna cheltuieli in cuantum de 80 Euro/an. DA, am scris bine, cheltuielile dumneavoastra pentru incalzirea casei vor fi de 80 Euro/an. Pare greu de crezut? Fiti fara grija, nu ne place vorba multa, asa ca in primii 10 ani, suportam noi cheltuielile de incalzire ale casei. Am reusit sa va conving? Daca raspunsul este Da, nu are rost sa citesti mai departe, nu voi face decat sa prezint alte avantaje ale proiectului, pentru cei care inca nu sunt convinsi ca aici este “ACASA”.Ne poti contacta la numarul din anunt si pana in luna aprilie a anului 2018 veti fi locatari in noul camin.
Ok, putem continua, daca nu v-am convis pana acum sper sa avem succes in partea ce urmeaza. Casele noastre, prin sistemul de ventilare si filtrare, vor prelua aerul de afara, il vor filtra si introduce in casa. Acest lucru inseamna ca in interiorul casei va fi mereu aer curat si de calitate, ca si cum ati fi undeva intre munti, in mijlocul padurii. Acest sistem de ventilatie are grija sa pastreze la temperatura optima temperatura din casa atat pe timp de iarna cat si pe parcursul verii. Astfel sistemul nostru va pastra aerul cald in casa in perioada de iarna si vara va avea grija ca locuinta sa nu se supraincalzeasca. Aerul fiind filtrat si ventilat in mod constant nu mai este necesara aerisiriea prin sistemul clasic, respectiv prin deschiderea geamurilor, evitand astfel praful enervant care se depune mereu pe mobila si electrocasnice. Daca sunteti alergici la praf, acesta este inca un motiv pentru care aceasta este CASA dumneavoastra.
Sa stiti ca mai avem multe de povestit, dar prefer sa facem acest lucru in cadrul biroului nostru situat in Brasov pe Str. Branduselor nr. 74.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare