EXCLUSIV, 0% Comision! Casă / Vilă cu 4 camere în zona Semicentrala

215.000 € (977 €/mp)
  • Satu Mare, Semicentral
  • ID proprietate: RMX16206
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă220 mp suprafaţa construită255 mp suprafaţa teren500 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 tip imobilcase actualizat la06.06.2018

Descriere


RE/MAX va ofera spre vanzare casa individuala cu regim de inaltime P+1, in zona semicentrala pe strada Azuga.

Casa este situata intr-o zona linistita, fiind locul potrivit pentru persoanele care doresc liniste si intimitate, dar in acelasi timp acces facil la zona centrala a orasului.

Constructia este finalizata in anul 2009, din caramida, avand o izolatie exterioara de 10 cm, cu o suprafata utila de 220 mp, fiind compartimentata astfel, la parter: living spatios cu bucatarie deschisa, 2 bai. La etaj avem 2 dormitoare spatioase si o baie spatioasa. Casa este ultrafinisata, avand incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj, geamurile sunt din lemn stratificat cu jaluzele interioare, bucataria fiind mobilata la comanda din lemn masiv, livingul este de asemenea mobilat cu bun gust. Mobila din dormitoare fiind de asemenea facuta la comanda dupa cum se vede si in poze.

Intreaga suprafata a curtii interioare este amenajata, caile de acces fiind pavate, permitand accesul facil la curtea din spate si toate utilitatile acesteia. De asemenea mai avem un loc pentru gratar, un spatiu de joaca pentru copii iar restul curtii este amenajat cu spatiu verde si copaci ornamentali. Proprietatea este imprejmuita cu gard din boltari, tencuiti, placati cu piatra decorativa si elemente din fier forjat.

Va astept cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare