Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Schei

179.000 € (1.270 €/mp)
  • Brasov, Schei
  • ID proprietate: RMX17262
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă141 mp suprafaţa construită160 mp suprafaţa teren276 mp camere4 dormitoare4 etaje1S+D+P+Pod băi2 anul construcţiei1950 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


REMAX/ Exclusive va ofera la vanzare, in exclusivitate, o proprietate cu potential ridicat in centrul orasului Brasov, in imediata vecinatate a sediului SRI. Strada este retrasa, folosita in special de cei care locuiesc in zona.
Situata in zona centrala, pe o strada retrasa este un loc perfect pentru relaxare. Poarta Schei este la 5 minute de mers pe jos, iar Piata Sfatului la maxim 10 minute.
Faptul ca locatia are curte individuala si este compusa din 2 aprtamente cu 2 camere, ofera posibilitatea de dezvoltare a unui business de inchiriere in regim hotelier cu un randament ridicat.
Un alt avantaj a acestei proprietati este faptul ca are montate panouri solare, lucru diminueaza considerabil costurile de intretinere. Podul locatiei este inalt si in suprafata generoasa, poate fi mansardat fara dificultate.
Dispune de garaj sub casa si beci in care poate fi amenajata o crama frumoasa. Strada este retrasa, folosita in special de cei care locuiesc in zona.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare