Exclusiv! Vila in orasul Pantelimon. Comision 0% la cumparator!

79.900 € (559 €/mp)
  • Pantelimon, Nord-Vest
  • ID proprietate: RMX16200
Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă143 mp suprafaţa construită156 mp suprafaţa teren250 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la26.06.2018

Descriere


Pozitionata intr-o zona rezidentiala din imediata apropiere a Bucurestiului, in orasul Pantelimon, aproape de Lacul Dobroesti si Lacul Pantelimon aceasta vila finalizata in 2010 si aflata in reprezentarea exclusiva a RE/MAX Freedom Group beneficiaza de un amplasament ideal pentru rezidenta unei familii.
Construit in anul 2010 imobilul este unul cochet, foarte atragator si foarte intim.
Dispune de un teren inconjurator generos, potrivit familiilor cu copii, dar si oricaror pasionati de viata la curte si de seri petrecute pe terasa cu prietenii.
Aceasta vila emana farmec si personalitate. Seara se poate admira apusul de pe terasa de la etaj in intimitate, iar dimineata, pe terasa de la parter se poate lua micul dejun.
La etaj, din holul casei putem intra in cele 2 dormitoare, baie, balconul deschis si foarte generos.
Livingul spatios este legat de o bucatarie complet echipata cu zona de luat masa. Din zona de living se urca catre 2 dormitoare mari, cu geamuri care permit luminii naturale sa patrunda din abundenta pentru a crea o ambianta placuta. Imobilul dispune de baie atat la parter, cat si la etaj.
Cu un pret de promovare bun raportat la calitate, avand in vedere ca se va vinde utilata si mobilata, acest imobil este o oportunitate pentru oricine.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare