Vanzare casa individuala cu spatiu comercial Terezian

129.000 €
  • Sibiu, Terezian
  • ID proprietate: RMX7263
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă158 mp suprafaţa construită190 mp suprafaţa teren335 mp camere4 dormitoare3 etajeD+P+Pod băi2 tip imobilcase actualizat la14.12.2017

Descriere


RE/MAX XUX ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE si COMISION 0% o proprietate imobiliara in zona Terezian.

Proprietatea imobiliara este compusa dintr-un imobil individual D+P+Pod, cu teren in suprafata de 335mp si o magazie. Parterul este compus din doua zone separate zona de locuit (Su=120mp): 3 camere, hol, living cu bucatarie si baie si zona spatiului comercial (Su=38mp): 2 camere, hol si baie. Spatiul comercial e separat si intrarea se face din strada. Exista posibilitatea de a se mari acest spatiu comercial. La demisol se regaseste pivnita realizata din caramida cu plafon boltit, Su=35mp. Accesul se face din casa atat in pivnita cat si in pod. Podul poate fi amenajat ca spatiu de locuit.

Pozitia proprietatii faciliteaza accesul catre toate punctele de interes public ale orasului. In apropiere se gasesc unitati de invatamant, biserici, centre comerciale, magazine, banci si statii de autobuz. In centrul istoric se poate ajunge cu masina in 7 min (2.1km), pe jos in 20 min (1.6km) sau chiar si cu autobuzul. La centura ocolitoare a Sibiului se poate ajunge cu masina in 5 min.

Imobilul are destinatie mixta comerciala si rezidentiala. Poate fi pretabil si la impartirea spatiului locuibil in mai multe apartamente.

Pentru detalii suplimentare, contactati-ma, va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare