Casă / Vilă cu panorama superba in Gruia

280.000 €
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX15053
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită160 mp suprafaţa teren150 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la07.06.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă prezintă o casa de lux cu aer de vacanță.
Nu e necesar să stai într-o casă mare cu teren generos ca să te simți confortabil și să ai un spațiu care să-ți dea senzația de libertate. Proprietarii, având un simț estetic dezvoltat au reușit să creeze un spațiu minunat. Ei au adus în cadru, mobilierul personalizat din bucătărie al brandului Caligaris din Italia, cu blat de granit, au adăugat elemente de design din registrul modern și astfel au reușit să transforme ambientul de aici într-unul fastuos.
Atenția la detalii și răbdarea cu care au făcut pentru ei fiecare colțișor al casei este evidentă încă de când îi treci pragul. O atmosferă primitoare se simte chiar de la intrare.
Notele și culorile folosite sunt potrivite atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenți.
Simfonia texturilor și a materialelor folosite dă o notă de eleganță și confort întregii proprietăți, iar zona în care este amplasată îi ridică și mai mult standardul.
Atentia la detalii a creat un cămin cochet cu accente stilistice deosebite, la care se adauga tehnologia modernă din dotare.
Terasa generoasă de la etaj, care vine în continuarea zonei de living are o priveliște spectaculoasă de unde se vede perfect Clujul.
Iar pentru zilele toride de vară proprietatea detine un teren cochet care a permis realizarea unei terase acoperite, perfectă pentru relaxare.
Această locuință cu o suprafață suficient de mare, cu terasa îmbrăcată în lemn de Deck, sistem de climatizare Daikin, video interfon și sistem de alarmă vă poate oferi un confort extraordinar! Iar priveliștea splendidă asupra Clujului, terasa generoasă și terenul pe care îl deține vă va oferi plăcerea de a sta ACASĂ.
Oferta este ideala pentru cei care isi cauta o locuinta de lux intr-o zona exclusivista!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare