Vila Floreasca

320.000 € (2.000 €/mp)
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX14258
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă160 mp suprafaţa teren210 mp suprafaţa curte100 mp camere4 dormitoare3 etaje1S+P+1E băi2 anul construcţiei1999 tip imobilcase disponibilitate60 zile actualizat la18.08.2018

Descriere


Va propun o vila cocheta, amplasata intr-un cartier de case la fel de frumoase si de ingrijite ca aceasta proprietate pe care o oferim pentru vanzare.
Vila a fost construita cu materiale de foarte buna calitate aduse din Italia, iar finisajele realizate creeaza o imagine de un rafinament aparte.
Ansamblul este compus din doua corpuri:
Prima cladire este formata din: demisol,parter si etaj, 5 camere, doua bai in suprafata utila de aprox.160 mp utili.
A doua cladire este formata dintr-o camera cu bucatarie deschisa de 40 mp conceputa ca un loc de inatlnire cu prietenii, pentru a servi o pizza si a degusta vinuri si o camera pentru depozitare cu baie.
Zona este foarte linistita si civilizata, unde predomina constructiile realizate in perioada interbelica dar si constructii cu o arhitectura noua si impresionanta cu regim mic de inaltime. Zona dispune de multe locuri de agrement, printre care aminitim: Parcul Verdi, Parcul Circului, Stadionul Dinamo, Parcul Floreasca.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare