EXCLUSIVITATE! Vanzare casa 5 camere Faget

213.000 € (1.374 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Faget
  • ID proprietate: RMX3151
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă155 mp suprafaţa construită186 mp suprafaţa teren687 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la12.07.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE REMAX! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va propune in exclusivitate o oferta deosebita in Faget, intr-o zona asezata, departe de agitatia urbana. Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta liniste si viata de familie tihnita!
Arhitectura moderna, finisajele exterioare de calitate si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.
Casa se integreaza perfect in peisaj, iar arhitectura exterioara moderna este intarita prin detalii arhitecturale (jocuri de volume sau forme geometrice), rezultatul fiind o locuinta moderna, luminoasa, eleganta si nu in ultimul rand, functionala, cu acel aer de "acasa".
Oferta noastra se bucura de multe alte privilegii: este construita intr-o zona cu foarte multa verdeata, beneficiaza de o gradina generoasa si de o curte amenajata cu mult bun gust.
Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect. Finisajele interioare sunt in culori calde si ofera confort si personalitate casei.
Parterul se compune din holul de acces, livingul cu iesire pe terasa casei, bucataria cu loc de luat masa si baia modern utilata, casa scarii si garajul cu acces direct in casa si cu comanda electronica a usii exterioare.
La etaj, dormitorul matrimonial este dispus ideal, in zona retrasa a casei si beneficiaza de baie proprie si de un dressing generos. In amenajarea baii aferente acestui spatiu s-a urmarit crearea unei unitati cromatice si stilistice cu dormitorul. Celelalte doua dormitoare sunt deservite de o a doua baie. Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit, iar panorama spre Vladeasa este minunata!
In curte exista un carport, care pe langa o a doua masina a familiei, mai poate adaposti o multitudine de alte lucruri.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie ca este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul intregii familii.
Oferim comision motivant agentilor colaboratori!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare