Casa duplex GLORIA cu 3 dormitoare de vanzare

87.900 € (765 €/mp)
  • Arad, Est
  • ID proprietate: RMX15665
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă114.97 mp suprafaţa construită157 mp suprafaţa teren250 mp camere4 dormitoare3 etajeP+M băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la12.06.2018

Descriere


RE/MAX Gold va propune modelul de casa GLORIA. Este una dintre cele mai spatioase case, te intampina cu un living generos, locul perfect unde sa iti amenejezi spatiul de relaxare pentru a petrece impul alaturi de cei apropriati si de prieteni. Casa este compusa din trei dormitoare spatioase, unul dintre ele este situat la parterul casei avand acces la curtea din spatele casei.Spatiul de dormit este alcatuit din alte doua dormitoare cu dressingurile proprii.
Casa se adreseaza in special familiilor cu doi sau trei copii, intru-cat este mediul propice , departe de traficul, poluarea si aglomeratia orasului.

Lumina inunda aceasta casa din toate directiile, oferind o atmosfera placuta in toate anotimpurile. Cele doua dormitoare de la mansarda au fiecare cate un dresing, iar unul are chiar si un balcon frantuzesc. Suprafata construita este de 157,06 metri patrati iar cea utila de 115,08 metri patrati.

1. Suprafata construita: 157,06 mp.

2. Suprafata utila: 115,08 mp.

Casele în Via Carmina sunt construite pe structură clasică din cadre de beton armat, cu zidărie din cărămidă eficientă tip Porotherm şi izolaţie din polistiren cu o grosime de 10 centimetri. Se oferă astfel o izolaţie superioară, care vă permite să vă bucuraţi de o atmosferă plăcută cu costuri de energie reduse.

Compartimentările interioare sunt din zidărie, încălzirea în sistem propriu cu centrală termică pe gaz, iar casa se livrează gata pregătită pentru a fi personalizată, in culorile si cu texturile alese de dumneavoastră.

Casa beneficiază de toate utilităţile, fiind branşată la reţeaua de apă şi canalizare urbană a cartierului Via Carmina, la reţeaua de electricitate Enel şi la reţeaua de gaze naturale EON.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare