Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Domenii

225.000 € (1.184 €/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX3135
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren140 mp suprafaţa curte80 mp camere4 dormitoare2 etaje1S+P+2E băi3 anul construcţiei1940 tip imobilcase actualizat la18.10.2017

Descriere


Va doriti un camin cochet, primitor si intim cu suprafete generoase si luminoase, asezat intr-o zona rezidentiala centrala si totodata bine pozitionat in pretul pietei actuale?! Proprietatea noastra poate fi raspunsul nevoilor Dvs!
Doresc sa va prezint o vila situata intr-o zona de maxim interes rezidential datorita pozitiei centrale dar aerisita si linistita, invecinata doar de case. Desi in imediata apropiere a Bulevardului Ion Mihalache, langa Piata Domenii, zona se bucura de spatii verzi si copaci din abundenta. De asemenea, pozitionarea acesteia la intersectia strazilor Trotusului cu Volga, face ca parcarea sa nu reprezinte o problema, provocare des intalnita la marea majoritate a proprietatilor din zonele centrale ale Bucurestiului.
Proximitatea fata de piata, fata de mijloacele de transport, banci , etc., aduce de asemenea un plus de confort ce nu trebuie neglijat. Proprietatea are o curte proprie libera de 80 mp, din total teren 140 mp iar accesul este securizat cu video-interfon. Casa este structurata pe 3 nivele (190 mp utili).
La subsol avem un spatiu de depozitare ce poate fi folosit ca si crama, frumos amenajat prin pastrarea neacoperita a tavanului de caramida si a grinzilor.
Parterul este destinat activitatilor de zi, living, dining, bucatarie, WC serviciu si are acces direct la curte, suprafata vitrata generoasa oferind din abundenta lumina naturala si posibilitatea crearii unui open space cu terasa.
La primul etaj avem un dormitor generos, un spatiu destinat biroului si o baie cu dus.
Ultimul etaj isi imparte spatiul intre un dormitor spatios, o camera a copilului si o baie cu cada.
Finisajele moderne si de calitate, spatiile rafinat decorate in culori naturale, mobilierul perfect acomodat suprafetelor, ofera plus valoare proprietatii.
Proprietatea se ofera spre vanzare total mobilata si utilata la pretul de 275.000 euro si nu suporta TVA (proprietar persoana fizica).
Va invitam cu drag sa o vizionati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare