Casă 4 camere în zona Cantemir

110.000 € (902 €/mp)
  • Oradea, Cantemir
  • ID proprietate: RMX15880
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă122 mp suprafaţa construită122 mp suprafaţa teren354 mp suprafaţa curte97.3 mp camere4 dormitoare2 etaje1S+P băi1 anul construcţiei1970 tip imobilcase actualizat la11.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE!COMISION 0% LA CUMPARATOR!
Va doriti o locuinta intr-o zona de exceptie a orasului Oradea?
Daca raspunsul este afirmativ ,atunci aceasta este o oportunitate de neratat.RE/MAX Family va propune spre achizitie o casa in zona Cantemir,binecunoscuta pentru spatiile verzi si linistea care o recomanda celor care isi doresc un camin confortabil.
Proprietatea are suprafata de teren de 354 mp,casa pe un nivel,cu suprafata desfasurata de122 mp.,garaj cu capacitatea de 2 masini cu suprafata de 34.5 mp,anexe ,curte si gradina.
Un alt atu al acestei proprietati este faptul ca beneficiaza de dublu front stradal de 13.16 respectiv 28.2 ml.,permitand o amenajare versatila a spatiului ,posibilitati de parcare multiple pe ambele strazi.
In ceea ce priveste utilitatile,proprietatea este racordata la retelele de termoficare,apa ,canalizare ale orasului.Reteaua de gaz este introdusa pe strada existand posibilitatea de a opta pentru aceasta varianta.
Va invit cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare