Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Bunloc, Brasov

140.800 € (371 €/mp)
  • Sacele, Bunloc
  • ID proprietate: RMX15911
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă380 mp suprafaţa construită480 mp suprafaţa teren299 mp suprafaţa curte180 mp camere4 dormitoare3 etaje1S+P+1E+M băi4 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la20.06.2018

Descriere


RE/MAX Central propune la vanzare, in sistem de reprezentare exclusiva, un imobil de tip duplex situat in cartierul Bunloc, la intrarea in Brasov dinspre Predeal.
Bunloc este un cartier al localitatii Sacele ( d.p.d.v administrativ), si este una dintre cele mai frumoase zone ale Brasovului, fiind inconjurat de munti, in orice directie ai privi este imposibil sa nu-ti fie pe plac privelistea. Accesul spre oras este unul facil prin intermediul strazii Calea Bucuresti, iar apropierea de mai multe puncte de interes fac din aceasta locatie atat o destinatie rezidentiala, cat si una de vacanta pentru cei care nu locuiesc in Brasov.
Proprietatea se afla in zona de intrare a Bunlocului, pe strada Colonel Kiss Sandor, pozitionata cumva in spatele campingului Bunloc, pe o straduta foarte linistita, cu caracter privat, inconjurata de multa verdeata si aproape de raul Timisul Sec.
Imobilul a fost construit in urma cu patru ani, in sistem duplex, una din parti este locuita iar cea despre care discutam nu a fost niciodata utilizata. Cladirea este compusa din subsol, parter, etaj si pod, mai bine spus mansarda, locuibil.
Subsolul este compus din: garaj pentru doua masini, camera centralei, grup sanitar, beci sau spatiu de depozitare, hol si scara de acces interioara catre parter.
Parterul are un living de 42 mp cu acces la terasa exterioara de 27 mp, bucatarie separata de 21 mp cu acces la o terasa exterioara de 20mp, o camara de 7 mp, grup sanitar de 4 mp si un hol generos de aproximativ 20 mp.
Etajul este format din trei dormitoare, toate de peste 20 mp, dormitorul matrimonial beneficiaza de baie proprie de 6 mp si dressing de 5,5 mp, iar celelalte doua dormitoare sunt deservite de o baie de 7 mp. Fiecare dormitor are acces la un balcon exterior destul de generos.
Podul sau mansarda este deschisa, permitand noului proprietar utilizarea ei conform cu dorintele lui.
Peretii interiori sunt zugraviti in vopsea lavabila de culoare alba. Nu sunt pardoseli sau alte elemente sanitare in bai. Exteriorul este finalizat, constructia fiind din caramida porotherm cu latime de 30 cm, izolatie cu polistiren de 15 cm, acoperisul este de tigla metalica, cu toate accesoriile prezente.
Curtea libera are aproximativ 180 mp, dispusi pe trei laturi ale imobilului, dar care poate fi folosita cu multa imaginatie, atat ca si zona de relaxare cu prietenii sau a unei zone de joaca pentru copii ori poate a unei mici gradini de flori. Avantajul unei curti mici este acela ca nu va necesita costuri mari pentru intretinere. Va recomand cu placere aceasta proprietate care, va va aduce cu siguranta linistea interioara si exterioara cautata de noi toti.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare