Case/vile in condominium privat, Bradet, jud Brasov

96.900 € (828 €/mp)
  • Sacele, Bradet
  • ID proprietate: RMX9401
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă117 mp suprafaţa construită150 mp suprafaţa teren516 mp suprafaţa curte440 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central propune la vanzare case de locuit sau de vacanta, amplasate intr-un condominium privat, in zona Bradet, la cateva sute de metri de DN1A, drumul ce leaga Brasovul de localitatea Cheia.
Despre locatie: Bradet este un cartier al localitatii Sacele care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, majoritatea constructiilor fiind case de vacanta, pensiuni si totodata case de locuit data fiind apropierea de Brasov, la numai 20 km de centrul acestuia. Complexul de case este amplasat nu foarte departe de DN1A, intr-o zona montana, pe Valea Doftanei unde curge raul cu acelasi nume.
Despre Complex: pe terenul imprejmuit de 3500 mp sunt construite sase case individuale, in regim de parter si etaj, aleile si zonele de parcare sunt bine delimitate si pavate cu pavele din beton, multa zona verde, gazon foarte bine intretinut, gard viu, vegetatie ornamentala si amenajari peisagistice.
Despre constructie: Casele sunt construite in regim de parter si mansarda, sunt realizate din zidarie portanta din caramida termobloc T30 consolidata cu grinzi si stalpi din beton armat, plansee de beton armat, termoizolatie exterioara din polistiren, acoperis din structura de lemn cu tigla, etc. Parterul are in compunere zona de living cu dinning, hol acces, baie si bucatarie, terasa exterioara cu iesire din bucatarie, magazie exterioara unde este montata si centrala termica cu combustibil solid. Etajul este configurat in trei dormitoare cu acces separat din hol si o baie spatioasa.
Terenul aferent fiecarei proprietati este cuprins intre 450 si 500 mp la care se adauga partile de folosinta comuna.
FIecare casa se poate vinde individual si cu terenul aferent, evident sub anumite conditii cu privire la functionarea in cadrul condominiumului.
Pretul afisat este pentru o singura locuinta individuala.
Pentru a completa informatile ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare