Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Borhanci

138.400 € (1.153 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX9959
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită144 mp suprafaţa teren355 mp camere4 dormitoare3 etajeP+Pod+M băi3 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la31.10.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux ofera la vanzare, un duplex cu 4 camere in cartierul Borhanci, intr-o zona foarte accesibila si cu o panorama deosebita!
Locuinta este construita din caramida si se ridica pe 2 nivele P+E, are suprafata utila de 120 mp, iar terenul aferent este de 355 mp. Parterul este gandit pentru activitatile zilnice si este compus din: holul de acces, bucataria inchisa, un living spatios cu iesire pe o terasa generoasa, o baie , o camera. Etajul casei este compus din: holul de repartitie, 3 dormitoare mari, doua bai. Datorita pozitionarii privilegiate, aceasta casa, de tip duplex este inundata de lumina, are o priveliste cu adevarat spectaculoasa, de care viitorii proprietari se pot bucura din plin. Duplexul dispune si de 2 parcari.
Imobilul se gaseste intr-o zona asezata de case, locuite in majoritate de familii tinere care si-au personalizat locuintele si gradinile, rezultatul fiind o comunitate de case care te incanta de la prima vedere.
Asadar, daca doriti sa deveniti proprietarii acestui imobil deosebit, sunati-ma chiar acum pentru mai multe detalii sau o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare