EXCLUSIVITATE! Vanzare casa deosebita zona buna Borhanci

299.000 € (1.510 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX10447
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă198 mp suprafaţa construită230 mp suprafaţa teren825 mp camere4 dormitoare3 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la31.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va ofera la vanzare o vila deosebita situata in cartierul Borhanci, pe o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 825 mp, are suprafata utila de 198 mp si regim de inaltime S+P+M. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios cu iesire pe un balcon, un birou, o baie utilata modern, o debara perfecta pentru depozitare, casa scarii si o terasa pe care se poate ajunge din bucatarie.
La mansarda au fost gandite 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie si cu dressing. Balcoanele de la acest nivel ofera o priveliste superba.
La subsol se afla un garaj spatios cu acces direct in imobil si 2 incaperi pentru depozitare la rece, toate aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. Pomii fructiferi, plantele perene, arbustii, tufele de trandafiri si de caprifoi isi au fiecare locul lor si incanta privirea.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare