Exclusivitate - Casă frumoasa de vânzare în zona Bercu Rosu

89.000 € (593 €/mp)
  • Satu Mare, Bercu Rosu
  • ID proprietate: RMX14268
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită170 mp suprafaţa teren464 mp suprafaţa curte300 mp camere4 dormitoare3 etajeP băi2 tip imobilcase actualizat la23.05.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare o proprietate deosebita situata in zona Bercu Rosu intr-o zona linistita de case cu acces facil spre zonele de interes ale orasului si toata infrastructura (drum asfaltat, iluminat stradal) deja existenta . Dispunere: P+E cu o compartimentare bine gandita cu living generos si bucatarie deschisa atat la parter cat si la etaj contina in total 4 camere ,2 bai incapatoare,se poate folosi si separat deoarece are intrare separata la etaj cat si la parter.

In suprafata utila de 150mp se intinde pe o suprafata totala de teren de 464 mp si dispune curte in suprafata de aproximativ 300mp. Constructia finalizata in 2015 este una moderna, cu o structura P+E si o compartimentare eficienta si functionala, gandita in amplu. Proprietatea are un grad de insoririre foarte ridicat.
Are un exterior minimalist cu garaj generos. Casa este dotata cu deschiderea porti si usei garajului electric,iar elementele de mobilier sunt achizitionate la comanda fiind fixate astfel sa ocupe un loc optim.

Spatiul exterior este gandit ca o zona completa de relaxare, in care arbustii si vegetatia asigura intimitate in terasa recent construita ,in imediata vecinatate a casei regasim zona de barbecue.

Mai multe detalii casa individuala in zona Botizului - Satu Mare, ID intern: 1450.

Burdea Barbu 0744676034

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare