Vanzare case individuale, la pret de apartament, Brasov.

66.571 € (646 €/mp) + 5% TVA
  • Brasov, Bartolomeu
  • ID proprietate: RMX9620
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă103 mp suprafaţa construită134 mp suprafaţa teren200 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare un complex de case noi, denumit Scala Village, in Brasov, foarte aproape de Centrul Istoric si de zonele de interes public. Proiectul este conceput pentru o optimizare maxima a spatiului, dar in acelasi timp ofera intimitate fiecarui proprietar. Casele sunt amplasate pe o suprafata de teren de 200 mp si cu o suprafata utila de 103 mp, dispuse pe parter si etaj si alcatuite din living, bucatarie, trei dormitoare si doua grupuri sanitare. Casele vor avea toate utilitatile: curent, gaz, canalizare, apa, vor fi dotate cu centrala proprie, tamplarie pvc cu geamuri termopan, izolate exterior cu polistiren de 10 cm.
Casele vor fi predate la cheie, sunt construite din caramida si acoperite cu tigla, materialele folosite in amenajarile interioare fiind de calitate superioara si putand fi alese de potentialii cumparatori dintr-o gama pusa la dispozitie de dezvoltator.
Garantia lucrarilor este oferita de faptul ca dezvoltatorul are un istoric bogat in piata, cu lucrari de caliate si seriozitate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare