Comision 0%! Casa 4 camere in Andrei Muresanu!

159.000 € (1.195 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX10327
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă133 mp suprafaţa construită150 mp suprafaţa teren115 mp suprafaţa curte45 mp camere4 dormitoare4 etaje1S+P+M băi2 tip imobilcase actualizat la28.02.2018

Descriere


RE/MAX Premium va ofera spre vanzare o casa micuta si cocheta, frumos renovata si recompartimentata, situata intr-una din cele mai dezirabile cartiere clujene : Andrei Muresanu. Si nu vorbesc despre Andrei Muresanu "re-inventat" sau "extins", ci despre zona clasica, traditionala a cartierului, aflata in apropierea Parcului Engels. Cu o suprafata utila de 133 mp, casa este dispusa pe doua niveluri, parter plus mansarda si e compartimentata dupa cum urmeaza: la parter un antreu care se continua cu un mic oficiu (actualmente acolo functioneaza o firma de contabilitate, deci nu a fost nevoie de o bucatarie mai spatioasa), doua camere separate si o baie. La mansarda avem alte doua camere si o baie de serviciu. Din baia de la parter se face accesul in pivnita de cca 10 mp.
Casa nu dispune de curte, insa are in fata un spatiu alocat locurilor de parcare.
Este o proprietate perfecta ca sediu de firma, cabinet medical/clinica sau salon de infrumusetare, dar si ca locuinta pentru cei care iubesc zona Andrei Muresanu si nu tin neaparat sa aiba de lucru in gradina :)).
Pretul, trebuie sa recunoasteti, este cat se poate de rezonabil pentru finisajele pe care le are casa si pentru zona de care apartine.
Va invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare