Casă vacanta Baraj Lesu

33.000 € (217 €/mp)
  • Remeti
  • ID proprietate: RMX9481
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă152 mp suprafaţa construită76 mp suprafaţa teren763 mp suprafaţa curte330 mp camere4 dormitoare3 etajeP băi1 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la04.04.2018

Descriere


Remax Joy ofera spre vanzare, sau schimb cu alt imobil in Oradea sau Cluj ,COMISION 0% de la cumparator, o superba vila la ''Coada Lacului ''.
Casa de vacanta situata in localitatea Lesu, Coada Lacului, intr-o zona linistita, la o distanta de 17 km de Stana de Vale, pe un teren in suprafata de 900 mp, pe plan drept pe 2 nivele.

Cabana a fost construita in 2005, cu fundatie solida din piatra, geamuri si usi din lemn cu sticla termopan, acoperis de tigla si gard imprejmuire, respectiv acces la drumul principal ( front stradal ~20m).

Drumul prin localitate s-a refacut complet cu fundatie si asfalt in perioada 2016-2017, care duce si pana la proprietate.

Suprafata construita: 100 m patrati, suprafata teren: 900 m patrati.

Casa cuprinde 4 camere, un living cu bucatarie , baie, 2 dormitoare si o terasa acoperita, precum si mansarda ce dispune de 2 incaperi.

Incalzirea este asigurata de un semineu situat in mijlocul livingului (care incalzeste si mansarda) si 2 sobe de teracota plasate in camere, insotite de aparate de aer conditionat in fiecare dintre cele 3 camere.

Baia este dotata cu chiuveta,wc,dus si boiler,care asigura apa calda si la bucatarie.

Mansarda cuprinde 2 incaperi, una dintre ele are 4 paturi, masa, scaune, iar in cealalta se afla rezervorul de apa de 1000 litri.

Exista si un barbeque , o fantana cu rezerva permanenta de apa de 3000 litri, canalizare proprie, fosa septica, precum si o magazie unde sunt depozitate unelte si lemne pentru foc.
Cabana se afla chiar pe drumul principal vizavi de Piatra Bulzului (Coada Lacului),vizavi de crucea de pe stanca si inainte de intersectia cu manastirea.
Este un loc perfect de ati petrece concediile.
Va invitam la vizionare

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare