COMISION 0%, Casa Sura Mica - EDEN - Sibiu

75.000 € (536 €/mp)
  • Sura Mica
  • ID proprietate: RMX8638
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă140 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren500 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la13.11.2017

Descriere


Agentia imobiliara REMAX Professionals va ofera spre vanzare o casa idilica cu 4 camere, 3 bai, 3 balcoane si o terasa in cartierul Eden din Sura Mica, Sibiu.
Compartimentarea casei este gandita pentru a spori confortul familiei care isi va gasi caminul in ea. Parterul casei este compus din livingul generos de 38 mp, bucataria de 9 mp, camara de 2,7 mp, un hol, o baie si o minunata terasa de 17,15 mp. La etaj gasim cele 3 dormitoare complet decomandate, unul matrimonial cu baie de 4,19 mp, dressing de 2,15 mp si balcon de 5,17 mp, iar celelalte 2 dormitoare au 9,24 mp si 13,83 mp si impart un balcon de 8,35 mp. Tot la etaj gasim si o baie care deserveste cele 2 dormitoare si un hol cu casa scarii de 8,92 mp.
Casa dipune de o curte superba unde te poti relaza impreuna cu familia.

Complexul EDEN este un cartier nou, accesibil si ofera toate utilitatile inclusiv statie de autobuz si paza permanenta. Accesul spre Sibiu se face foarte usor pe Calea Surii Mici, pe unde se poate ajunge in oras in 15 minute. De asemenea, se poate ajunge usor si repede la Aeroport sau la marile magazine Ambient, METRO, LIDL , Kaufland etc.
La nici 3 km distanta de proprietate, va puteti relaxa in statiunea turistica permanenta Ocna Sibiului, statiune cu mai multe lacuri saline, unele dintre ele declarate monumente ale naturii. Statiunea este renumita pentru proprietatile terapeutice ale apei din lacurile care au luat nastere in fostele mine de sare.

Invit toti agentii si toate agentiile din Sibiu si din tara la colaborare, ofer comision motivant !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare