"Paradisul Verde"-vila tip FLORES 2016-personalizata/4 camere-curte 500 mp.

190.000 € (1.310 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX7278
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă145 mp suprafaţa construită160 mp suprafaţa teren500 mp suprafaţa curte500 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la19.02.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare o vila P+1, cu amprenta la sol de 75 mp si o suprafata totala utila (parter si etaj mansardat) de 145 mp, amplasata pe un teren de 500 mp, vila tip/proiect Flores, personalizata si imbunatatita fata de modelul curent, vila care a fost construita de catre proprietar pentru a fi locuita si nu pentru comercializare. Astfel, nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pana la calitatea asamblarii si finisajelor.
Proprietatea este amplasata in poate cel mai apreciat si exclusivist ansamblu rezidential, pozitionat in afara orasului, "Paradisul Verde", o locatie binecunoscuta pentru confortul si siguranta oferite celor care-l locuiesc. Dispunerea aerisita a proprietatilor, aleile largi, spatiile verzi foarte bine intretinute, aerul curat, linistea si curatenia fac din acest complex destinatia preferata a multor familii care doresc sa locuiasca departe de tumultul, aglomeratia si poluarea orasului.
Suprafetele incaperilor din interiorul vilei sunt generoase si luminoase, atingandu-se astfel un nivel de confort ridicat, specific unui stil de viata modern si linistit. Personalizarea proprietatii este adusa si de alegerea unor solutii, echipamente si materiale pentru finisaje si constructii aparte, din care amintim doar citeva: centrala termica Viessmann; parchet masiv; timplarie termopan PVC cu 7 camere, invelitoare cu tigla metalica-roca vulcanica GERARD...Pretul listat include si mobilarea si echiparea bucatariei de catre proprietar, la cererea cumparatorului.
Curtea cu gradina amenajata este atent ingrijita si ofera suficient spatiu pentru: zona de gratar, loc de joaca pentru copii, zona de gazduire a animalelor de companie si o terasa semiinchisa.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat si sigur, intr-un cadru natural deosebit.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Pază permanentă Spații agrement
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare