De vânzare Casă în Florești, Terra, 580 mp teren

150.000 € (926 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX35
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă162 mp suprafaţa construită195 mp suprafaţa teren583 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


REMAX Concept oferă la vânzare în Exclusivitate și cu comision 0% pentru cumpărător o superbă casă în Florești, cartierul Terra, la doar 5 minute de Polus Center Cluj, Metro și Cora.
Cu drumuri asfaltate, iluminat stradal și loc de joacă pentru copii, accesul în cartier este securizat.
Casa dispune de o suprafață de 162 de mp utili, P+E și teren aferent de 583 de mp. Casa se vinde parțial mobiliată și dispune de: parchet, gresie și fainață, obiecte santiare, centrală termică, videointerfon, sistem de alarmă sau ușă de garaj acționat electric.
Casa este compusă la Parter dintr-ul hol de acces, living, bucătărie, baie, spălător și garaj. La Etaj sunt 3 dormitoare, 2 băi, un dressing, un hol și casa scării.
Pe lângă cele două nivele, casa mai are și un pod de aprox. 70 mp, care a fost gândit ca și spațiu de depozitare, accesul făcându-se printr-o scară retractabilă.
Compartimentarea bine gândită și funcțională, terenul generos amenajat cu gazon și pomi decorativi, zona liniștită și exclusiv de case fac din aceasta ofertă una atrăgătoare. Oferim comision agenților colaboratori!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare