Case la pret de apartament.Oferta limitata!

74.900 € (651 €/mp) TVA inclus
  • Cristian
  • ID proprietate: RMX2716
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa construită145 mp suprafaţa teren560 mp suprafaţa curte560 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2016 tip imobilcase disponibilitate3 luni de la contractare actualizat la18.10.2017

Descriere


RE/MAX Central va prezinta cel mai nou cartier rezidential de case, situat pe raza comunei Cristian, la aproximativ 9 km distanta de orasul Brasov, mai putin de 10 km distanta de aeroport si aproximativ 20 km fata de Poiana Brasov. Proiectul este compus din 55 de case, fiecare dintre ele avand un teren propriu de aproximativ 560-600 mp.
Casele vor avea o suprafata de 145 mp construiti si 115 mp util, dispuse pe parter+mansarda, cu functionalitate moderna si aspect care sa aminteasca de o comunitate saseasca (elemente de design si decor tipice satelor germane). Vor fi construite din caramida, pe structura de beton armat, invelitoare de tigla si termosistem de 15 cm. Vor fi utilate cu centrale electrice cu consum redus si incalzire in pardoseala si vor fi predate la cheie, avand toate utilitatile functionale. De asemenea, vor fi amenajate spatiile comune: drum public si mici spatii comerciale la intrarea in cartier. Termen de predare: 90 de zile. In momentul de fata sunt vandute 15 case.
Dotari si finisaje:
*Imobilele sunt construite, integral, din caramida de 30 cm, izolate termic la exterior cu polistiren de 15 cm, stratul final fiind aplicat cu tencuiala decorativa elastica.
*Fundatiile, grinzile si planseurile sunt realizate din beton armat.
*Tamplaria ferestrelor este din PVC, marca REHAU, cu 5 camere, culoare stejar auriu, feronerie Roto. Geamurile termopan sunt compuse din 2 foi de sticla, glafurile interioare din PVC iar cele exterioare din aluminiu.
*Incalzirea locuintelor se face printr-un sistem de incalzire electric, in pardoseala, cu 6 distribuitoare zonale.
*Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida, cu proprietati fonoizolante.
*Camerele cu umiditate ridicata (baile) sunt prevazute cu placi de rigips carton RBI, rezistente la umezeala, iar pardoselile sunt hidroizolante.
*Peretii sunt finisati, la interior, cu tencuiala, glet de ipsos si vopsea lavabila.
*Pardoselile sunt finisate cu parchet laminat, de 8 mm grosime.
*Invelitoarea acoperisurilor este din tigla ceramica, marca BRAMAC.
*Elementele decorative exterioare sunt din lemn masiv.
De ce noi?
• Mediul de bunastare, prosperitate, curatenie, pe care il asigura Cristianul (Neustadt).
• Increderea intr-un proiect nemtesc/calitatea unei productii “germane”.
• Siguranta executiei proiectului la cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea termenelor asumate, trainicia caselor construite, garantia ca proiectul va fi finalizat pana in cele mai mici detalii.
• Dorinta de a trai intr-un spatiu sanatos, curat, linistit, departe de forfota orasului, langa munte, plus panorama superba.
• Acces facil la mijloacele de transport in comun;

Posibilitate achizitionare prin credit Prima Casa si Credit Ipotecar.

Comision 0% la cumparare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare