Casa pasiva- Casa viitorului! Proiect deosebit de duplexuri in Dezmir

75.000 € (625 €/mp)
  • Dezmir
  • ID proprietate: RMX15068
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită144 mp suprafaţa teren400 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la20.05.2018

Descriere


Solutie a viitorului, insa reala deja!
RE/MAX Invest va propune la vanzare, cu comision zero la cumparator primul ansamblu rezidential langa Cluj Napoca, in Dezmir, ale carui constructii sunt realizate din panouri cu calitati izolatoare, ecologice si rezistente.
Panourile SIP EcoPanels (Structural Insulated Panels) reprezinta o noua generatie de materiale de constructie pentru peretii exteriori, interiori si acoperisurile caselor, spatiilor comerciale si mansardelor. Tehnologia a fost folosita prima oara in constructiile canadiene si cu timpul, au luat o amploare deosebita in Europa si Asia. Constructiile cu structura de rezistenta din SIP EcoPanels  au la baza o tehnica constructiva avansata ceea ce le confera certe avantaje in ceea ce priveste rezistenta structurii, confortul habitatului cat si economisirea energiei. Costurile de exploatare se reduc cu cel putin 20% datorita tratarii corespunzatoare a fenomenului de transfer termic; structura de rezistenta este conformata seismic atat pentru gradul 8 pe scara Richter, cat si pentru o viteza a vantului de 160km/h; toate instalatiile necesare sunt pozate in structura de rezistenta, astfel incat dispare disconfortul dat de diversele trasee care strabat spatiile interioare;
Acest tip de constructii ofera un confort termic si fonic sporit, in conformitate cu normele europene, precum si o calitate superioara a aerului, prin introducerea continua a aerului proaspat la o temperatura de confort.
Cu finalizare estimata in iunie 2018, se vinde semifinisat, tencuieli interioare si exterioare, centrala termica, tamplarie termopan cu coeficient de transfer sub 0.85, cu instalatiile electrice, sanitare si scurgerile complet realizate. Constructia, a carei amprenta la sol este de 60 mp, are regim de inaltime P+1E, avand o suprafata utila de 120 mp. situata pe un teren de 400 mp.
Daca iti doresti liniste, spatiu si intimitate, aceasta proprietate moderna, iti poate oferi tot confortul de care ai nevoie.
Va stau la dispozitie cu orice informatii referitor la date tehnice si certificari.
o scurta introducere in tehnologie: https://youtu.be/RGED52srUAo
Va invit sa vizionati acest ansamblu deosebit!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare