Casă / Vilă cu 3 camere

34.490 € (719 €/mp)
  • Luncsoara
  • ID proprietate: RMX14022
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă48 mp suprafaţa construită55 mp suprafaţa teren3000 mp suprafaţa curte1000 mp camere4 dormitoare4 etajeP băi2 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la12.04.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX JOY va ofera la vanzare o casa deosebita situata in LUNCSOARA,pe o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 3000 mp, are suprafata utila de 50 mp.cu mansarda. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria , patru dormitoare, doua bai , o debara perfecta pentru depozitare, si o terasa.
In curte se afla o anexa spatioasa, aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. In curtea plina cu verdeata si pomi.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita!
va invitam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare