Exclusivitate! Casa tip duplex 150mp, 4 camere, zona Izvor - Tarlungeni (Brasov)

76.500 € (510 €/mp)
  • Tarlungeni
  • ID proprietate: RMX11720
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită170 mp suprafaţa teren250 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la04.04.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Central va propune in exclusivitate o oferta deosebita, duplex amplasat in cartierul Izvor - Tarlungeni (Brasov), departe de agitatia urbana. Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta putina liniste!
Arhitectura moderna, finisajele exterioare si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.
Inconjurat pe de o parte de munti, casa se integreaza perfect in peisaj, iar arhitectura exterioara moderna este intarita prin detalii arhitecturale, rezultatul fiind o locuinta moderna, luminoasa, eleganta si nu in ultimul rand, functionala, cu acel aer de "acasa".
Casa cocheta, se bucura de multe alte privilegii: este construita intr-o zona verde a Brasoviului, beneficiaza de o curte generoasa, locuri de parcare in curte si zona de barbecue.
Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect.
Parterul casei se compune din holul de acces plus casa scarii (12.50mp), dressing (9mp), living (26.40mp), bucatarie open space (7.50mp) si o terasa cu acces din living si bucatarie (16.20mp)
Etajul casei este compus din hol plus casa scarii (10.82mp), dormitor matrimonial (19.20mp) cu dressing propriu (4mp), baie (9.30mp), dormitor (12.78mp), dormitor (10.42mp) si balcon (6.45mp). Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura intreg confortul.
Termenul de livrare al locuintei este 1 Septembrie 2018

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare