APARTAMENT 4 CAMERE PIATA UNIRII

650 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Unirii
  • ID proprietate: RMX10124

Caracteristici


suprafaţa utilă97 mp camere4 etaje7 / P+8E anul construcţiei1995 tip imobilapartamente actualizat la21.02.2018

Descriere


Va propunem spre achizitionare sau inchiriere un apartament de patru camere situat in zona centrala a Bucurestiului, zona Unirii.

Apartamentul este situat la etajul 7 din 8, al unui bloc construit in anul 1995, oferind astfel o panorama absolut incantatoare asupra intregului oras.
Dispunerea ferestrelor face ca apartamentul sa fie foarte luminos, avand lumina naturala pe perioada intregii zile.
Blocul este foarte bine intretinut si beneficiaza de paza umana permanenta. Ambele cai de acces in imobil sunt spatioase, luminoase si forte bine intretinute.
In prezent apartamentul este compus dintr-un living ce beneficiaza de un spatiu generos, o bucatarie inchisa, doua dormitoare, o baie si o toaleta de serviciu, ambele avand aerisire naturala. Suprafata generoasa prezenta in zona de living a fost obtinuta prin alipirea a doua camere, insa se poate reveni oricand la compartimentarea initiala, in functie de nevoile viitorului proprietar.
Finisajele apartamentului sunt de buna calitate, incalzirea este realizata cu ajutorul centralei termice proprii, iar climatizarea prin aparatele de aer conditionat.
Datorita locatiei in care este pozitionata, aceasta proprietatea este ideala atat pentru locuinta, avand o multitudine de scoli, gradinite, magazine si parcuri in apropriere, cat si pentru investitie, fiind situata in imediata apropriere a Tribunalului Bucuresti.
Proprietatea se vinde sau inchiriaza partial mobilata.

Pentru detalii suplimentare si vizionari va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare