Penthouse Superb Soseaua Nordului

800.000 € (3.525 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX13929
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă226.92 mp camere4 dormitoare3 etaje6 / 1S+D+P+6E băi3 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la18.06.2018

Descriere


Exista un farmec aparte pe care il au proprietatile cu tavane inalte si ferestre care ating podeaua. Printr-un detaliu atat de simplu, intregul loc se transforma, iar eleganta ia fiinta in forme si lumini.

Penthouse-ul pe care vi-l propunem este situat la etajul al 6-lea al unui imobil de lux din imediata vecinatate a parcului Herastrau. Avand o terasa superba de 150 mp, vederea pe care o ofera acest apartament este incredibil de frumoasa. In interior, simplitatea si caldura finisajelor creeaza instant o stare de bine.

Imobilul ce gazduieste apartamentul pe care vi-l propunem spre vanzare dispune de toate facilitatile unei constructii moderne care satisface cu usurinta standardele cele mai exigente in materie de facilitati, paza permanenta, sala de fitness, si videointerfonul fiind doar cateva dintre acestea.

Cu o suprafata totala de 377 mp, interior de 227 mp si terasa de 150 mp, acesta este cu siguranta locul in care confortul beneficiaza de suficient spatiu, iar spatiul este amenajat intocmai pentru confortul viitorilor sai beneficiari. Living-ul generos (69 mp), sauna, bucataria deschisa si toate cele 3 bai nu fac rabat la calitate, atat piesele decorative cat si finisajele practice respectand cu strictete simplitatea liniilor moderne si calitatea celor mai inalte standarde.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spa Videointerfon
Dotări
Jacuzzi
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift Pivniță Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare