Vanzare apartament de 4 camere, 130 mp, zona Liceului Avram Iancu

219.000 € (1.685 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Semicentral
  • ID proprietate: RMX11140
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă130 mp suprafaţa construită165 mp suprafaţa curte170 mp camere4 dormitoare4 etaje1 / D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1982 tip imobilapartamente actualizat la12.01.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE!
RE/MAX Concept va propune spre vanzare in Exclusivitate un apartament generos si luminos, cu gradina proprie, situat in apropierea Liceului Avram Iancu, zona Semicentral, la etajul unei vile cu arhitectura in stil mediteranean.
Imobilul are un regim de inaltime D+P+1E, cu doar 2 apartamente, cate unul singur pe nivel, iar apartamentul de vanzare este situat la etajul vilei. In suprafata utila de 130 mp, apartamentul are o compartimentare functionala si este format din: 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai, o camara de alimente, 1 vestibul, plus o terasa. Apartamentul dispune de curte proprie in suprafata de 170 mp, ideala pentru o zona de relaxare, dar si de un spatiu de depozitare in suprafata de aprox 40 mp, la demisolul imobilului.
Apartamentul este unul bine comapartimentat, cu orientare Sud-Est, pe o strada linistita doar de case, dispune de parchet din lemn masiv, Centrala termica proprie, viitorul proprietar avand misiunea de a-si pune amprenta pe viitoarele renovari si finisari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare