Apartament cu 4 camere la et 2 în Rogerius

53.700 € (610 €/mp)
  • Oradea, Rogerius
  • ID proprietate: RMX14012
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă88 mp suprafaţa construită100 mp camere4 dormitoare4 etaje2 / P+4E băi2 anul construcţiei1988 tip imobilapartamente actualizat la08.05.2018

Descriere


RE/MAX JOY are placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 4 camere si comision zero la cumparare!

Este situat pe strada Calugareni nr 6. din Rogerius, o zona linistita si foarte cautata datorita accesului usor la mijloacele de transport si la magazinele diverse. Statiile de tramvai si autobuz sunt la 5 minute distanta.

Daca va place sa va relaxati plimbandu-va sau stand la povesti pe o banca in parc, atunci veti fi mai mult decat bucurosi de pozitionarea la 200 metri de parcul Magnolia, la 800 metri (5 minute de mers pe jos) de Oraselul Copiilor si la aprox 1 km de parcul Olosig (o plimbare de 15 minute).

In imediata apropiere a blocului se mai afla: Scoala gimnaziala nr 16, Gradinita cu program prelungit nr 52, Liceul Lucian Blaga, Piata Rogerius (4 minute dus, 6 minute intors cu plasele pline), Magazinele Unicarm si Carrefour, centrul de fitness ARS NOVA.

Locuinta este compusa din 4 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si un balcon inchis cu termopan. In total 88 mp utili. Are suficiente zone de depozitare si o compartimentare eficienta care ofera tot confortul necesar unei familii. De asemenea, veti beneficia si de o boxa la subsolul blocului de 16 mp, suficienta pentru depozitarea bicicletelor sau a diferitelor echipamente ce nu doriti sa le tineti in casa. Apartamentul este situat la etajul 2/4 cu orientare pe ambele parti: camera mare si bucataria au vedere spre spatiul verde dinspre gradinita, iar 3 camere au vedere spre parcul Magnoliei.

Apartamentul este dotat cu usa metalica ITM, se preda partial mobilat si necesita renovat. Renovarile se pot face cu timpul (pe placul dumneavoastra) intrucat este locuibil.

Doriti un loc mai spatios pentru intreaga familie? A venit pe lume un nou membru (ii uram crestere mare) si stiti ca la un moment dat va dori o camera doar a lui? Sunteti la inceput de drum, va doriti copii si va ganditi de pe acum sa faceti o investitie inteligenta pe termen lung? Daca ati raspuns afirmativ la una dintre aceste intrebari, atunci inseamna ca este exact ce cautati. Va asteptam cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare