Apartament cu 4 camere de vânzare în zona P-ta Romana

186.000 € (1.525 €/mp)
  • Bucuresti, P-ta Romana
  • ID proprietate: RMX17249

Caracteristici


suprafaţa utilă122 mp suprafaţa construită150 mp camere4 dormitoare2 etaje5 / P+5E băi2 anul construcţiei1937 tip imobilapartamente actualizat la21.07.2018

Descriere


O poezie de apartament. Sub atenta supraveghere a lui Mihai Eminescu care, din fata Atheneului vegheaza turistii care admira acest edificiu de o valoare inestimabila pentru Romania, RE/MAX Estates va propune un apartament situat in imediata vecinatate a acestuia. Mobilat lux si utilat cu absolut tot ce este nevoie, de la masina de spalat vase pana la semineul functional din salonul generos de 60 mp, cu vecinatati care ofera viitorilor proprietari comoditatea pe care o cautam cu totii.
La granita dintre "istorie" si modernism, zona este populata cu terase si restaurante diverse, parcul Atheneului oferindu-ne posibilitatea de a ne relaxa, contempland la trecut, prezent sau viitor. La doar cativa pasi, iesim din zona interbelica si dam de realitate. Metroul, agitatia cotidiana, ne trezim si plecam la job. Insa seara, ne intoarcem la ceea ce ne incarca cu energia necesara pentru a doua zi.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Șemineu TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare