Apartament 4 camere in vila zona B-dul Carol -Calea Mosilor

98.000 € (1.212 €/mp)
  • Bucuresti, Mosilor
  • ID proprietate: RMX14861
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80.88 mp suprafaţa construită88.29 mp camere4 dormitoare3 etaje2 / 1S+D+P+2E+Pod băi2 anul construcţiei1938 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


Am placerea sa va prezint un apartament cochet de 4 camere situat intr-un imobil doar de 2 etaje situat la 50 m de intersectia B-dului Carol cu Calea Mosilor .
Este proprietatea perfecta pentru pentru cei ce apreciaza centrul vechi al Bucurestiului , cladirile cu arhitectura si bulevardele cu acces rapid spre toate zonele orasului.
Structura apartamentului este interesanta, cu posibilitatea de a-l organiza in 3 dormitoare, living, bucatarie, baie si un wc de servici. Spatiul exterior al apartamentului , constituit dintr-o terasa spatioasa si un balcon este util pentru cei ce doresc sa isi amenajeze si personalizeze aceasta zona .
Spatiu de depozitare situat la demisol compus din 2 boxe este generos (11 mp) si usor accesibil, ceea ce constituie un avantaj al acestei proprietati. Apartamentul are acces si la o scara de serviciu care face legatura cu podul inalt care se prezinta in conditii foarte bune.
Puteti adapta proprietatea prin renovare necesitatilor dvs, aceasta fiind pretabila atat pentru locuinta cat si pentru un spatiu de birou bine compartimentat.Acest apartament poate satisface multe asteptari prin caracteristicile sale importante: spatiu generos , zone de depozitare, accesibilitatea iar designul interior adaptabil prin imbinarea finisajelor vechi cu cele noi poate sa creeze o atmosfera interesanta.
Desi construit in perioada interbelica acest imobil are o structura solida si nu prezinta nici un fel de risc seismic
Va stau la dispozitie pentru vizionarea acestui apartament , care este pregatit sa-si gaseasca viitorul proprietar.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare