Apartament cu 4 camere, frumos si luminos, langa padure!

112.000 € (1.493 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Manastur
  • ID proprietate: RMX16328

Caracteristici


suprafaţa utilă75 mp suprafaţa construită90 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / P+4E băi2 anul construcţiei1977 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


RE/MAX Premium va ofera un apartament extrem de atragator, atat prin luminozitate si compartimentare, cat si prin locatia excelenta, la doi pasi de toate mijloacele de transport, dar totusi retras de la strada principala si beneficiind de o oaza de verdeata in imprejurimi.
Apartamentul, in suprafata utila de 75 mp, este compus din 4 camere decomandate, o bucatarie spatioasa, 2 bai si un balcon cu priveliste superba, catre padurea din spatele blocului, unde nu exista riscul de a se mai construi ceva in viitor. Este situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje reabilitat termic si orientarea sud-nord il face foarte luminos pe tot parcursul zilei. Blocul este pe Aleea Clabucet, intr-o zona aerisita a cartierului Manastur, iar in vecinatatea blocului se afla o parcare incapatoare , cu abonament de la Primarie.
O locuinta ideala pentru familiile cu copii, pentru iubitorii si posesorii de animale, deopotriva pentru persoanele varstnice, dornice de liniste si aer curat si pentru persoanele active, care vor sa ajunga usor in orice punct al orasului.
Va invit la vizionare! Tel. 0799776951.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare