Apartament cu 4 camere in Iosia langa scoala Don Orione

50.000 € (641 €/mp)
  • Oradea, Iosia
  • ID proprietate: RMX15768
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp suprafaţa construită101 mp camere4 etaje4 / P+4E anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


REMAX JOY va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere in Iosia pe Str Cazaban nr 13 bl. R47. Este o zona foarte cautata deoarece in apropiere gasim tot ce avem nevoie: Gradinita, scoala generala, liceul Don Orione., Supermarketuri (Lidl si Penny), Statii pentru mijloacele de transport in comun, spatii de recreere - Malul Crisului este la 300 metri distanta, arena Antonio Alexe, sali de forta s.a.m.d. De asemenea, este foarte aproape de viitorul parc ce va fi construit in Iosia, numit de presa locala "Coridorul verde de 38.000 MP".

Pozitionarea intre centura si centrul orasului reprezinta de asemenea un dublu avantaj, ajungand usor si rapid atat in zonele de interes ale Oradiei cat si la centura pentru a iesi mai usor din oras. Parcarea este in chiar fata blocului. (de la primarie)

Din cele 4 camere, 3 sunt decomandate, iar a 4-a este folosita ca living. Pe langa acestea, mai gasim 2 bai (una cu dus, cealalta cu cada) o bucatarie spatioasa si 2 balcoane. Suprafata utila a apartamentului este de 78 mp. Spatiu suficient pentru familiile care au sau isi doresc copii. Orientarea apartamentului este catre Strada Cazaban.

Apartamentul se afla la etajul 4 din 4 al unui bloc ACOPERIT in 2011. Acest lucru ofera mai multa liniste si mai multa lumina naturala decat in restul apartamentelor. Nu trebuie sa va faceti griji pentru caldura verii intrucat apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer conditionat performante.

Toate actele apartamentului sunt in regula.

In cazul in care doriti ca acest apartament sa fie al dumneavoastra, va rog sa sunati la nr 0724109780!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare