Apartament spatios in Gruia la un pret foarte bun pentru orasul Cluj!

84.900 € (1.117 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX3641
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă76 mp camere4 dormitoare3 etaje2 / 1S+P băi2 anul construcţiei1973 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


REMAX Grup de Lux va propune un apartament de 4 camere extrem de spatios si de luminos, situat intr-una din zonele clasice ale Clujului si anume in cartierul Gruia, unde rareori proprietarii isi vand locuintele si pe buna dreptate: este un cartier frumos, plin de verdeata, cu aer curat si panorama unica de sus, de pe Cetatuie.
Apartamentul pe care vi-l propun se afla la etajul al 2-lea intr-un bloc cu doar 4 etaje, extrem de ingrijit, situat peste drum de statia de autobuz. Este eficient compartimentat, fiind alcatuit din 4 camere, o bucatarie separata, cu camara, un coridor spatios prevazut cu mai multe nise de depozitare, 2 bai (una cu geam, cealalta toaleta de serviciu) si un balcon ce da spre aleea dintre blocuri, deci se bucura de liniste.
Apartamentul are centrala termica, ferestre pvc iar instalatia electrica este complet refacuta din fire de cupru, asa incat se ridica la standardele actuale de confort si siguranta.
Va invit sa il vedeti, o sa va placa! Mai ales ca este vorba de o proprietate cu comision 0% la cumparare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare