Apartament finisat si luminos in Grigorescu!

77.000 € (1.100 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX4145
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp camere4 dormitoare4 etaje4 / P+4E băi2 anul construcţiei1975 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


RE/MAX Premium va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere situat la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje din Grigorescu. Blocul este termo si hidroizolat, prin urmare faptul ca apartamentul se afla la ultimul etaj nu comporta riscuri ci, dimpotriva, avantajul privelistii si al linistii. Zona este una propice familiilor cu copii, date fiind parculetele, gradinitele si verdeata din zona, dar apropierea Somesului face ca apartamentul sa fie dezirabil pentru orice tip de locatar. La fel si proximitatea magazinelor si a statiei de autobuz.
In suprafata utila de mai bine de 70 mp, apartamentul este compus din 4 camere (una singura de trecere), bucatarie, 2 bai, antreu si balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan. Este dotat cu centrala termica si dispune de boxa la subsol.
Un apartament placut, bine ingrijit si luminos, intr-unul din cele mai cautate cartiere ale Clujului. Cu siguranta merita vazut!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare