De vanzare penthouse cu terasa panoramica pe str Eugen Ionesco

139.900 € (1.399 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Europa
  • ID proprietate: RMX5032
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa construită211 mp camere4 dormitoare3 etaje2+3 / P+2E+3R băi2 anul construcţiei2014 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Re/max Grup de Lux va ofera spre vanzare FARA COMISION pentru cumparator un apartament de tip penthouse, care are o terasa superba apreciata de cei care se deconecteaza de agitatia unei zile admirand o priveliste a Clujului, sau au placerea de a savura o cafea impreuna cu familia sau prietenii in aer liber si totusi sa fie acasa.
Imobilul in care se afla apartamentul se situeaza pe strada Eugen Ionesco, pe o strada privata adiacenta, astfel incat zona este ferita de trafic, zgomot, si in plus accesul este restrictionat doar pentru locatarii imobilului. Apartamentul se afla la ultimul etaj, 2+R, avand o suprafta utila de 99,44 mp, un balcon de 5,16 mp si terasa in suprafata de 71 mp. Compartimentarea este urmatoarea: la primul nivel avem 2 doermitoare, livingul generos si spatios, si o baie. La etaj mai exista un dormitor, o baie si bucataria cu loc de luat masa. Pe terasa accesul se poate face din mai multe parti diferite, doua situate in zona de bucatarie si una in dormitor. Terasa este situata in jurul apartamentului, zona de etaj fiind una foarte vitrata si foarte luminoasa, oferind astfel o varianta de terasa rar intalnita care se desfasoara 360 grade in jurul apartamentului.
Ca si finisaje ne referim la un apartament relativ nou, finisat in 2015 cu materiale de cea mai buna calitate, mult peste medie, si mobilat si utilat cu foarte mult bun gust.
In pret includem si 1 loc de parcare in curtea imobilului.
Oferim comision agentilor colaboratori.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare