Apartament cu 4 camere de vânzare în zona Drumul Poienii

550.000 € (3.022 €/mp) TVA inclus
  • Brasov, Drumul Poienii
  • ID proprietate: RMX8796

Caracteristici


suprafaţa utilă182 mp suprafaţa construită227 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / 1S+P+5E băi3 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la07.08.2018

Descriere


Bun venit!
Va invit sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, unul dintre cele mai frumoase apartamente tip penthouse din Brasov . Cu o suprafata utila de 182 mp si o suprafata totala de 320 mp, apartamentul a fost gandit pentru a satisface exigentele oricarei familii, indiferent de componenta acesteia. Iar modul in care a fost compartimentat il face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator.
Impartirea:
Apartamentul dispune de 3 dormitoare, dintre care unul este matrimonial, cu walk-in dressing, baie proprie si doua iesiri pe terasa . Alte doua dormitoare, deservite de cea de-a doua baie, completeaza zona de noapte. De retinut si faptul ca zona de noapte si cea de zi sunt separate printr-o usa de separatie si un hol in forma de L, de zona de zi.
Zona de zi este alcatuita dintr-un living extrem de spatios si luminos, ce dispune atat de un dressing cat si de o baie pentru oaspeti, spatiu de luat masa si de o terasa extrem de spatioasa, ideala pentru a servi masa pe timp de vara, sau pentru momente de relaxare in familie. Sau, asa cum o vad eu, locul ideal pentru petreceri memorabile cu prietenii, deaorece aceasta terasa ofera probabil cea mai buna panorama spre orasul Brasov, dar si indeajuns de mult spatiu pentru a putea invita cel putin 50 de prieteni.
Bucataria este deschisa, spatioasa si dispune de o debara, lucru destul de neconventional la constructiile noi.
Apartamentul este extraordinar impartit, foarte spatios, camerele sunt mari si bine impartite. Cele trei bai, ajuta la optimizarea spatiilor de locuit, iar prezenta din abundenta a spatiilor de depozitare aduc un plus de eficienta spatiului. Terasa de la living si jardiniera sunt superbe, iar faptul ca dormitorul are acces catre terasa ofera un plus al apartamentului..

Finisajele.
Imobilul dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiu de "rosu", apartamentul a fost personalizat de catre proprietari. Diferentele se vad in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet.

Ultimul etaj.
Ca orice penthouse veritabil, imobilul se afla la ultimul nivel si este destinat celor care vor sa fie "deasupra tututor". Cei care vor sa se bucure de peisajul superb si de faptul ca se vede jumatate din oras pe fereastra. Celor care nu cred in terase prin care ploua si care vor aprecia faptul ca pe terasa acestui apartament exista o "gradina verde" amenajata si intretinuta, inca din constructie. Exact, pe terasa avem gradina. Din acest motiv, nici diferente de temperatura nu exista intre acest apartament si altele de mai jos.
Evident, nu au fost si nici nu va fi cazul, de inundatii. Dar e liniste, nu te deranjeaza nimeni in schimb. Si e asa de relaxant sa stai la apus pe terasa de la living.....

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare