Apartament la parter cu 4 camere în zona semicentrala

59.000 € (744 €/mp)
  • Oradea, Decebal
  • ID proprietate: RMX11101
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă79.35 mp suprafaţa construită90 mp camere4 etajeParter / P+4E băi2 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la27.03.2018

Descriere


RE/MAX Joy va propune spre vanzare in exclusivitate, comision 0% pentru cumparator, un apartament cu 4 camere, cu o suprafata utila de 79.35 mp situat la parter pe strada Doina.

Locatia este una excelenta intrucat blocul se afla la 500 metri de Muzeul Tarii Crisurilor si parcul Petofi Sandor, si la o distanta de 800 metri fata de Parcul Olosig. De asemenea, tot la o distanta de 500 metri se afla si malul crisului, pentru acele persoane carora prefera alergatul pe mal. Avantajul acestei zone il constituie pozitionarea aproape de tot ce are nevoie o persoana. In imediata apropiere sunt cele mai importante banci, restaurante, piata Decebal la 600 metri, colegiul national Mihai Eminescu la 1 km si chiar magazinul Crisul la 1.2 km.

Pe langa cele 4 camere, apartamentul mai dispune de o bucatarie, 2 bai si un balcon inchis. Un alt avantaj este ca nu a fost locuit de 10 ani, necesita renovari si asta permite oricarei persoane sa-i dea frau liber imaginatiei si sa-l transforme in locuinta mult dorita.

Datorita bunei pozitionari, se poate transforma si in spatiu de birouri, cabinete sau spatiu comercial.

In cazul in care considerati ca se pliaza pe cerintele voastre, va asteptam cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare