Apartament 4 camere, 80 mp, Centrul Civic-Zizinului

65.000 € (813 €/mp)
  • Brasov, Centrul Civic
  • ID proprietate: RMX4771
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită100 mp camere4 dormitoare3 etaje8 / 1S+P+8E băi2 anul construcţiei1985 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Am placerea sa va prezint un apartament superb, spatios, finisat la nivel de lux si aflat in zona Centrala, aproape de toate punctele de interes ale Brasovului.
Imobilul propus spre vanzare este cu adevarat spectaculos, spun acest lucru nu doar prin prisma calitatii finisajelor interioare dar si datorita panoramei superbe spre oras, vizibila din fiecare camera. Fiind situat le etajul 8 apartamentul este o adevarata oaza de liniste si lumina, o proprietate superba, foarte spatioasa si extrem de luminoasa, ce dispune de avantajul suprafetei vitrate mari, care sporeste frumosetea apartamentului.
Compartimentare:
La intrarea in apartament suntem intampinati de un hol spatios in dreapta caruia se afla living-ul fiind completat in partea stanga de bucataria separata, ambele cu geamuri inalte, lucru extrem de rar intalnit la blocurile construite inainte de anul 1990. In partea stanga a holului de la intrare intalnim un hol secundar care face accesul catre zona de noapte, respectiv catre cele 3 dormitoare din care unul a fost transformat in birou si cele doua grupuri sanitare cu aerisire directa.
Detalii tehnice:
An constructie imobil: 1985
Suprafata utila 80 mp
Suprafata construita: 100 mp
Compartimentare: decomandat
Acoperis: refacut complet anul acesta
Boxa la subsol inclusa in pret
Disponibil pentru suma de 65.000 Euro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare