Apartament 4 camere de vanzare - Ultracentral !!!

235.000 € (1.621 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX10611

Caracteristici


suprafaţa utilă145 mp suprafaţa construită180 mp camere4 dormitoare4 etaje1 / P+3E+Pod băi2 anul construcţiei1979 tip imobilapartamente actualizat la07.05.2018

Descriere


Atentie! Proprietate speciala!

RE/MAX Premium va ofera spre vanzare un apartament situat pe strada Republicii, la 5 minute de Piata Unirii, Casa de cultura a studentilor, primarie.
Un apartament central intotdeauna inseamna o proprietate speciala, iar aceasta pe care ti-o prezint nu duce lipsa de nimic.
4 camere decomandate, 2 bai, o bucatarie, living, garaj, boxa si pod mansardabil pot fi atuurile care te conving sa vizionezi imobilul.

Investie sau locuinta, se preteaza excelent datorita pozitiei pe care o are, dar si a caracteristicilor speciale pentru o proprietate in centru.

Apartamentul are 140 mp utili + un balcon de 5 mp, are un pod mansardabil de 27,8 mp, garaj de 15 mp si o boxa la subsol.

Apartamentul este complet mobilat si este inchiriat la trei studente straine la Facultatea de Medicina ce se afla in imediata apropiere. Valoarea chiriei lunare este de 900 Euro pe luna.

Daca si tu il vezi ca investitie, sau locuinta, nu ezita si hai sa il vizionezi.Te asigur ca vei ramane surprins.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare