Apartament in vila unica in Cluj

289.999 € (2.514 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX10227
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă115.34 mp suprafaţa construită130 mp camere4 dormitoare4 etajeParter / P+1E+Pod băi5 anul construcţiei1880 tip imobilapartamente actualizat la12.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Premium ofera la vanzare un apartament situat in centrul Clujului, pe strada Emil Racovita, care trezeste admiratia oricarui trecator!
Oferta se adreseaza cu precadere, celor interesati de apartamentele situate in cladirile vechi din zona centrala a orasului, cladiri în stare foarte buna, cu o fundatie extrem de solida.
Imobilul in care este situat apartamentul are regim de inaltime P+E+P, fiind situat la parter. Cu o compartimentare functionala si o suprafata utila generoasa de 115 mp apartamentul este compus astfel:
antreu de acces, living cu bucatarie open space, 4 dormitoare fiecare cu baie proprie.
Apartamentul beneficiaza de o luminozitate deosebita, tavanul camerelor fiind inalte, locuinta te cucereste de la prima vedere.
Fiind o proprietate bine conservata gradina este plina de verdeata, cu vegetatie matura, ceea ce ii confera un farmec sporit.
Consider ca acest imobil este dezirabil atat ca locuinta proprie pentru o familie care doreste o locatie pe o strada exclusivista cat si ca investitie, regim hotelier, datorita compartimentarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz
Alte spaţii
Curte comună
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare