EXCLUSIVITATE! Vanzare apartament de 4 camere strada Arges

259.000 € (1.962 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX10081
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă132 mp suprafaţa construită160 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / D+P+3E+Pod băi2 anul construcţiei1937 tip imobilapartamente actualizat la18.06.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare un apartament situat in centrul Clujului, pe strada Arges, într-o cladire interbelica, frumoasa si cu multa personalitate!
Oferta se adreseaza cu precadere, celor interesati de apartamentele situate in cladirile vechi din zona centrala a orasului, cladiri în buna stare de conservare, în ideea de a reda acestor locuinte fastul si valoarea avuta odinioara!
Imobilul in care este situata oferta noastra are regim de inaltime S+P+3E, iar apartamentul este situat la etajul 3 si are o panorama deosebita asupra orasului. Complet renovat, cu o compartimentare functionala si cu elemente caracteristice perioadei interbelice: luminozitate deosebita si continuitate a spatiului, posibilitatea de deschidere si inchidere a spatiilor in functie de necesitati, camere generoase si inalte, locuinta te cucereste de la prima vedere.
Suprafata utila generoasa (132 mp) este formata din antreul de acces, 4 camere, o bucatarie cu camara si 2 bai, la care se adauga o terasa si un balcon. La demisolul blocului, exista o pivnita de 9 mp aferenta apartamentului, in curte un garaj de tabla, iar in podul amenajat, cei 10 proprietari ai blocului au acces la spalatorie, calcatorie si spatiile comune de depozitare.
Va asteptam cu mare drag si cu încrederea ca datorita Dumneavoastra, Clujul îsi va recapata frumusetea si farmecul avut cu multe decenii în urma!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Lift Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare