De vanzare apartament de tip Penthouse 112mp cu terase 125mp

219.300 €
  • Sibiu, Calea Dumbravii
  • ID proprietate: RMX10724
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă112 mp suprafaţa construită146 mp camere4 dormitoare3 etaje4 / 1S+P+3E+4R băi3 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la18.04.2018

Descriere


Va doriti o noua experienta de locuit, sa va bucurati de un mediu placut si confortabil?

RE/MAX XUX va propune un proiect rezidential inovator, situat la cateva minute de mers cu masina de centrul Sibiului. Zona este foarte bine localizata si este amplasata aproape de Parcul Sub Arini. Cladirea are un regimde inaltime D+P+3E+1R. Proiectul este compus din 2 apartamente cu regim de spatiu comercial, 2 apartamente pe nivel si un penthouse pozitionat in zona etajului retras. Zona rezidentiala are acces controlat cu spatii verzi si parcare subterana unde se poate achizitiona un loc de parcare. Proprietatea dispune de lift Schindler cu capacitate pentru 7 persoane.

Situat la etajul 4, cu o vedere panoramica este generos ca suprafata 112mp, este compus din doua dormitoare cu baie proprie. Livingul cu bucataria este gandit ca un spatiu comun pentru intreaga familie. Acest apartament dispune si de o terasa circulabila in suprafata de 125mp care acopera nevoia de spatiu exterior.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc confortul unei locuinte spatioase cu o suprafata generoasa de terasa care iti ofera un mediu placut de locuit.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita. Va invit sa vizionati acesta proprietate, poate fi noul dumneavoastra camin!

Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare