Apartament de lux 4 camere Aviatorilor - Herastrau

449.000 € (2.689 €/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX537
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă167 mp suprafaţa construită194 mp camere4 dormitoare3 etaje4 / 1S+P+4E+5R băi3 anul construcţiei2014 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Va prezentam apartamentele unui imobil de exceptie, din cea mai dezirabila zona imobiliara a Bucurestiului, imobil amplasat la doar citeva sute de metri distanta fata de parcul Herastrau si fata de Piata Charles de Gaulle.
Elementele cheie ce stau la baza alegerii unui apartament in acest imobil sunt ingeniozitatea proiectului, calitatea excelenta a materialelor si nu in ultimul rand punerea lor in opera. Cladirea ofera solutii locative de ultima generatie ce contribuie din plin la mentinerea unui standard de viata ridicat si prezinta un singur apartament pe nivel. Apartamentele de la parter si ultimul nivel sint deja vindute.
Suprafetele apartamentelor sunt nu numai generoase, ci si foarte bine gandite, astfel toate incaperile sunt bine conectate intre ele, in acelasi timp asigurand intimitate, liniste si siguranta.
Etajele 1, 2 si 3 prezinta suprafete si configuratii identice (living, 3 dormitoare, 3 bai, bucatarie inchisa si trei terase cu suprafete generoase insumind o suprafata utila totala de 167 mp.). 
Dotarile si finisajele, atit ale imobilului, cit si ale apartamentelor, sint de calitate premium: lift Shindler pentru 8 persoane, centrale termice Buderus in condensatie cu boiler incorporat, climatizare de tip inverter multisplit-Daikin, faianta si gresie Marazzi pentru baile de serviciu, lemn de esenta tare pentru baile matrimoniale si terase, parchet triplu stratificat, izolatie fonica intre etaje din vata minerala de 3 cm-Knauf (duce la un nivel de zgomot intre apartamente extrem de redus, de sub 21 decibeli), tamplarie din aluminiu Shuko cu geam termopan Planitherm Four Seasons, termoizolatie exterioara din vata minerala bazaltica Knauf, armata cu plasa de fibra si tencuiala decorativa silicatica, cu rezistenta antifoc pina la peste 1000 grade Celsius, oferind confort maxim de racire/incalzire, cu cheltuieli minime, aerisiri individuale pentru fiecare grup sanitar in parte...  
Fiecare apartament se vinde cu cite doua locuri de parcare si o boxa pentru depozitare, amplasate in subsolul cladirii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare